ΝΗΣΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ

Νησιά άγριας εξωτικής ομορφιάς

Ανακαλύψτε τα νησιά του Ειρηνικού

Διάσπαρτα μέσα σε θάλασσες και ωκεανούς, βρίσκονται εξωτικά νησιά που αποτελούν πραγματικούς επίγειους παράδεισους. Είναι σπάνιας ομορφιάς οικοσυστήματα ή προστατευόμενοι υδροβιότοποι, προσφέρονται για εξερεύνηση και σίγουρα για ηρεμία και χαλάρωση.

Άλλοι προορισμοί στον Ειρηνικό

Νησιά Φίτζι

Νότιος Ειρηνικός
Τα Φίτζι είναι νησιωτικό κράτος με συνολική έκταση 18.270 τ.χλμ. Περιλαμβάνει 322 νησιά, εκ των οποίων τα 106 κατοικούνται μόνιμα και 522 νησίδες. Κυριότερες νήσοι είναι η Βίτι Λέβου (Viti Levu) και η Βάνα Λέβου (Vanua Levu) με έκταση μόλις 5,5 τ.χλμ. Πρωτεύουσα είναι η Σούβα που βρίσκεται στη νότια ακτή της Βίτι Λέβου. Καθαρά νερά, ήρεμες παράλιες, πανέμορφοι κοραλλιογενείς σχηματισμοί, και δάση σε συνδυασμό με μια μοναδική εξωτική κουλτούρα διανθισμένη με την εξαιρετική φιλοξενία των κατοίκων συνθέτουν το παζλ αυτού του υπέροχου προορισμού.

Νησί του Πάσχα

Νότιος Ειρηνικός
Το Νησί του Πάσχα, επίσης Ράπα Νούι στην ομώνυμη τοπική γλώσσα, θεωρείται το πλέον απομονωμένο νησί στον κόσμο. Το όνομα νησί του Πάσχα οφείλεται στον Ολλανδό θαλασσοπόρο Γιάκομπ Ρόγκεβεν, ο οποίος έφτασε εκεί το Πάσχα του 1722. Στη μέση του Ειρηνικού, απέναντι από τη Χιλή (σε απόσταση 5 ωρών με το αεροπλάνο), αυτό το μικροσκοπικό νησί των 180 τ.χλμ. χωράει πολλά: ηφαίστεια, υπέροχες παραλίες και, πάνω απ’ όλα, τα τεράστια μεγαλιθικά αγάλματα (moais), τα οποία δημιουργούν ατμόσφαιρα μυστηρίου.